17.2 C
Chișinău
sâmbătă, 15 iunie 2024

10TV.md // Lupu vorbește de unul singur: Unirea nu se va produce niciodată

Must read

Deputatul democrat Marian Lupu a declarat astăzi în plenul Parlamentului că Unirea nu se va produce niciodată. Afirmația a venit ca urmare a deciziei liberalilor de a părăsi sala de ședințe.

„Ei au anunțat că se retrag până nu se va face Unirea. Așa cum Unirea nu se va produce niciodată, trebuie să înțelegem că colegii noștri ne-au părăsit pentru totdeauna. Să le spunem adio. Le-aș spune tuturor deputaților că sunt în Parlamentul Republicii Moldova. Dacă aveți alte viziuni, mergeți în alte instituții”, a declarat Lupu.

Declarațiile lui Lupu a urmat după ce fracțiunea Partidului Liberal a părăsit sala plenului Parlamentului „până nu se va produce Unirea Republicii Moldova cu România”. Asta după ce Andrian Candu a refuzat să supună votului propunerea liberalilor de a desfășura o ședință specială de Parlament.

Contactat de 10 TV, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari a declarat că Partidul nu împărtășește părerea deputatului Marian Lupu, pe care a catalogat-o drept o poziție strict personală.

VIDEO// Lupu vorbește de unul singur: Unirea nu se va produce niciodată

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Cotidian ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura