23.2 C
Chișinău
sâmbătă, 15 iunie 2024

Maia Sandu : Căderea lui Plahotniuc este iminentă

Must read

Regimul Plahotniuc e pe ducă

Ciocoii vechi și noi…

Plahotniuc deja înțelege că e foarte aproape căderea lui și a început să numească vasali în funcții-cheie, sperând ca aceștia vor menține dictatura în Moldova, adică îl vor salva pe el.

Vedem că în ajun de Anul Nou, se împart cadouri celor mai cuminți și ascultători slujitori la curtea dictatorului. Ca în Evul Mediu, dregătorii importante din stat sunt date pe principiul loialității față de patron, departe de principiile transparenței, a meritocrației și măcar a bunului-simț.

Gurin şi Reşetnicov la Curtea Constituţională, Chetraru la Curtea de Conturi, Tamara Andruşca la CNAM, Marcel Răducan la Consiliul Concurenței, Corneliu Mihalache la CCA, toți au fost răsplătiți pentru „dreaptă și credincioasă slujbă”. Toți valeții lui Voronin au fost luați în PD și numiți în funcții, persoane care au comis abuzuri, au furat cât au putut, au trădat cetățenii, au bătut tineri în comisariate, toți incompetenți și corupți. Mai rămâne să-l vedem pe Lupu în fruntea Academiei și pe Țuțu – ministru al economiei și avem „Ferma animalelor” a lui Orwell în toată splendoarea.

Tuturor le este clar deja că doar alungarea acestei guvernări nocive poate pune țara pe calea normalității și modernității. Învingem ACUM!

Maia Sandu
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Cotidian ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura