10 C
Chișinău
sâmbătă, 7 decembrie 2024

O nisporeneancă și-a deschis o pizzerie de succes la Bruxelles: „La bucătărie muncim doar eu și soțul!”

Must read

„Moldoveancă”, „bucătărie italiană”, „Belgia”: aparent, aceste noțiuni nu ar avea cum să aibă ceva în comun. Nu și dacă ați cunoaște-o pe Elena Șarpe – o tânără de 33 de ani, originară din Nisporeni și stabilită acum la Bruxelles. Atunci când ne-a împărtășit istoria restaurantului cu specifici italian, pe care l-a deschis acum 4 ani la Bruxelles, Elena ne-a mărturisit:

„Când am plecat din țară, aveam doar 18 ani și de atunci nu m-am întors acasă decât în vizită. Sunt unica moldoveancă deținătoare a unei astfel de afaceri la Bruxelles și cred că în toată Belgia; nu pot să nu fiu mândră!” Ce ne-a mai dezvăluit eroina acestei povești savuroase, aflați mai jos.

Povestea mea este parcă ruptă din carte și începe în Italia, acum 13 ani, când l-am cunoscut pe soțul meu. Împreună am avut o mică afacere cu pizza de tip clătite dulci și sărate. Aveam clienți din toate țările, iar mulți, din alte orașe, veneau în special pentru clătitele noastre dulci. După câțiva ani, am hotărât să ne mutăm în Belgia, ca să ne continuăm istoria de succes și am decis să deschidem o pizzerie în această țară.

mai mult la :   ea.md/o-nisporeneanca-si-a-deschis-o-pizzerie-de-succes-la-bruxelles-la-bucatarie-muncim-doar-eu-si-sotul/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Cotidian ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura